PITH-Solutions presenteert haar nieuwe innovatieve product de hoogte in

Op woensdag 13 september heeft PITH –Solutions haar nieuwe innovatieve product gepresenteerd aan een grote groep belanghebbende en potentiele klanten van het product. Deze presentatie werd gegeven bij WoonGenoot waar al een groot project is uitgevoerd met het innovatieve product.

PITH-Solutions is een startende onderneming die oplossingsgericht is op het gebied van veilig werken op hoogte. Het product is een gat in de markt, er gebeuren meer dan honderd dodelijke ongevallen per jaar doordat er nog geen passend product voorhanden was. PITH-Solutions heeft hier de perfecte oplossing voor bedacht.

Het verloop van de dag
PITH-Solutions trapte de dag af met
een productpresentatie over het
veilig werken op hoogte, waarvoor
het nieuwe product van PITH-
Solutions een oplossing biedt.
Vervolgens heeft PITH-Solutions
iedereen uitgenodigd om een live demonstratie van het product te bekijken. Hiervoor werd iedereen met de bus naar de locatie gebracht in de wijk Lindenholt. Hier werd het product succesvol gedemonstreerd met veel positieve reacties. Vervolgens werd iedereen uitgenodigd voor een netwerkbijeenkomst om met elkaar in gesprek te gaan over dit nieuwe innovatieve product.

Nieuwe productinnovatie
PITH-Solutions heeft 2 nieuwe
producten op de markt gebracht
gericht op het integraal beveiligen
van mensen die werkzaam zijn op
daken of aan de gevel van
eengezinswoningen. Beide
producten staan in het teken van veilig werken op hoogte. Binnen 10 minuten heeft de vakman een veilige werkomgeving gecreëerd. Uniek aan deze producten is dat je van bovenaf aangelijnd bent zodat je niet meer van het dak kan vallen en de persoon zich op de grond aan kan haken, waardoor je veilig het dak kan betreden. Voor losse objecten is er een mast waardoor een ankerpunt boven de persoon gecreëerd wordt en voor de woning op het hoogste punt van de woning (de nok). Tevens en niet onbelangrijk wordt met deze systemen geld bespaard en geeft het minder overlast voor huurders bij onderhoud aan de woning.