NIEUWSBERICHT 26 oktober 2017

PITH-Solutions heeft na 4 jaar ontwikkeling op 23 oktober 2017 van keuringsinstantie Aboma de verklaringen ontvangen dat het HS, VS en LS-systemen voldoen aan de Europese geharmoniseerde norm EN 795-2012 Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen -Verankeringsvoorzieningen – Eisen en beproevingen. Hiermee heeft de gebouweigenaar een integrale oplossing voor lagere objecten die voldoen aan de gestelde eisen uit de Europese wetgeving. Als uitzondering op veel andere producten is ook de bevestiging beproefd die de EN 795-2012 voorschrijft. Met dit systeem is de persoon vanaf de grond beveiligd en van boven aangelijnd. Naast de hoge veiligheid die dit systeem biedt kunnen de kosten omlaag door te besparen op reguliere voorzieningen en materiaalkeuze.

PITH-Solutions kan nu de veiligheid en garantie bieden voor bedrijven die te maken hebben met werken op hoogte.

Onze missie voor het komende jaar:
PITH-Solutions heeft als doel een bijdrage te leveren aan het terugdringen van ongevallen die nu nog jaarlijks fors stijgen.

PITH-Solutions heeft inmiddels 370 objecten voorzien van hun systemen. PITH-Solutions ziet kansen in diverse markten, zoals de bouw & infra, industrie, transport, logistiek en de petrochemie. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak benader ons via de contact pagina.