over-ons

PITH-Solutions is een bedrijf dat zich richt op veilig werken op hoogte.
PITH-Solron-en-andre-3utions is in 2013 opgericht door André Tijssen en Ron Van der Wal. PITH-Solutions heeft tot doel om het werken op hoogte veiliger te maken. Begin 2017 heeft PITH-Solutions een nieuw innovatief product op de markt gebracht.

Het product is geconstrueerd uit duurzame materialen en vanuit een geheel nieuw concept ontwikkeld. Dit levert gebouwbeheerders op dat er tegen lagere kosten een integraal veiligheidssysteem is dat hun medewerkers beschermt bij het werken op hoogte.

André Tijssen 

fullsizerenderIk ben een krachtig selfmade man, doel- en klantgericht vanuit het operationele niveau doorgegroeid naar het strategisch niveau. Dit heb ik gerealiseerd door kansen te pakken en in andere functies / rollen aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken. De afgelopen 23 jaar heb ik veel ervaring opgedaan bij Stichting Portaal waar ik de meeste bedrijfsprocessen heb gemanaged. Van de onderhoudsprocessen tot aan de klantprocessen. Ik heb veel gedaan met NLP en coaching waar ik nu nog actief mee bezig ben.

‘Met ons bedrijf wil ik het werken op hoogte veiliger maken
met als resultaat het reduceren van het aantal jaarlijkse (dodelijke) ongevallen’

Ron van der Wal

ron

Mijn drijfveer en de rode draad in mijn loopbaan zijn mensgericht en innovatief bezig zijn. Service, professionaliteit en vakmanschap staan hierin centraal. Een ‘levenlang leren’ is mijn motto. Als zelfstandig ondernemer ben ik in staat mensen te inspireren, te enthousiasmeren en mijn vakkennis en ervaring over te brengen. Mijn meest uitdagende en grootste project is de bouw van een opleidingsinstituut in Helmond geweest. Dit bouwproject refereert direct aan werk van de Japanse architect Tadao Ando.

‘Met ons nieuwe innovatieve product, zullen wij 
               onderscheidender zijn dan andere partijen’